Un poliţist din Argeş a lovit trei maşini din cauza unei gropi

Un poliţist aflat în misiune a lovit 3 maşini. Accidentul s-a produs în comuna argeşană Mărăcineni, iar de vină este o groapă. Un cauciuc al maşinii a explodat după ce şoferul a intrat cu Loganul de serviciu în groapă. A pierdut controlul volanului şi a avariat trei maşini. Poliţistul spune că urmărea un şofer care nu a oprit la control.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 14:39
Un poliţist din Argeş a lovit trei maşini din cauza unei gropi

Unul din cauciucurile maşnii de poliţie a explodat, după ce a dat într-o groapă adâncă de 20 de centimetri. Poliţiştii spun că erau în misiune şi urmăreau o maşină al cărei şofer nu oprise la un control de rutină.

„Au procedat la urmărirea acestuia, au dorit să-l oprească pentru a sta de vorbă cu acesta, au pornit semnalele acustice şi luminoase. La un moment dat datorită unei explozii, politistul a pierdut controlul şi a intrat în trei autoturisme staţionate”, a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Varianta poliţiştilor nu este însă susţinută de martori.

„Eram în magazin şi dintr-o dată am simţit că-mi cade tavanul în cap. O bubuitură puternică. Maşina de poliţie nu avea sirenele pornite. Nu cred că se afla în misiune”, a spus un martor.

Presupusul fugar, cel care nu a oprit la semnal şi pe care poliţiştii spun că îl urmăreau, a fost oprit în Piteşti, dar a declarat că nu a văzut nicio maşină de poliţie. Cei doi agenţi care se aflau în Logan au suferit câteva contuzii, însă pagubele produse în urma accidentului sunt mari. Din primele estimări, depăşesc 100.000 de lei.