Un poliţist din Dâmboviţa şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis

Un poliţist în vârstă de 31 de ani, de la IPJ Dâmboviţa, a fost găsit mort în maşina sa, alături de prietena  lui pe care o împuşcase.

24 mart. 2013, 06:46
Un poliţist din Dâmboviţa şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis

Tragedia a avut loc în Judeţul Dâmboviţa, în comuna Mihail Kogălniceanu. Poliţistul în vârstă de 31 de ani se afla în maşină alături de iubita lui când s-a întâmplat tragedia.

Potrivit primelor informaţii ale organelor de cercetare, poliţistul se certase, probabil,cu prietena lui şi a trecut la violenţe, împuşcând-o. Femeia în vârstă de 23 de ani a fost rănită grav şi dusă la spital, iar poliţistul a fost găsit mort la volan. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Bărbatul lucra la IPJ Dâmboviţa. Era ajutorul şefului de post din localitatea I.L Caragiale. La ultimul test psihologic pe care l-a făcut în noiembrie 2012, poliţistul nu dădea niciun semn că ar avea o personalitate de sinucigaş.

cadavrul bărbatului a fost ridicat de cei de la serviciul de Medicină legală, iar femeia a fost trasnportată la spitalul din Târgovişte. Starea ei este foarte gravă, este în comă, iar medicii de-acolo au spus că ar trebui trimisă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, dacă transportarea până acolo nu îi va pune viaţa în pericol.

Sătenii şi rudele bărbatului, precum şi colegii lui din Poliţie s-au adunat la locul tragediei şi au au vorbit despre el şi despre felul de a fi al bărbatului.

„Nu l-am mai văzut de-aseară. A venit la noi, a stat la masă cu noi, a mâncat şi a plecat acasă. Era vesel, trebuia să intre dimineaţă la serviciu. A plecat la taică-su, că stătea la el”, a povestit bunica bărbatului pentru România TV. Ea a mai spus că femeia pe care nepotul ei a împuşcat-o fusese „concubina” lui, dar nu s-au căsătorit, pentru că nu voise mama ei, iar cei doi nu mai aveau relaţii. „Noi l-am găsit dimineaţa”, a mai spus femeia.