Un poliţist din Suceava, înjunghiat în timpul misiunii

Un poliţist sucevean care a încercat să aplaneze un conflict a fost agresat de un bărbat care l-a tăiat cu un cuţit la ceafă şi pentru că bărbatul încerca un nou atac cu cuţitul poliţistul l-a împuşcat în abdomen, ambii fiind, în prezent, internaţi în spital.

RomaniaTV.net
04 dec. 2011, 08:13
Un poliţist din Suceava, înjunghiat în timpul misiunii

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pojorâta a fost sesizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre un scandal la locuinţa unei femei din comuna Moldova Suliţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii care s-au deplasat la respectiva locuinţă au constatat că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Bilca, se afla în curtea locuinţei concubinei sale, în stare de ebrietate.

Poliţiştii i-au cerut bărbatului să se legitimeze, când acesta a scos brusc un cuţit şi s-a repezit spre un agent de poliţie care a scos pistolul, l-a armat şi l-a somat pe bărbat să se oprească.

Bărbatul nu s-a oprit şi a ridicat cuţitul asupra poliţistului cu intenţia de a-l lovi, deşi fusese somat a doua oară să nu o facă.

Agentul de poliţie a fost tăiat superficial la ceafă, după care a reuşit să-l împingă pe agresor, somându-l din nou că va folosi pistolul din dotare.

Bărbatul s-a repezit din nou spre agentul de Poliţie, moment în care acesta a tras un singur foc de armă spre agresor, glonţul nimerindu-l în abdomen.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu „plagă tăiată cuţit parietală stânga, mandibulă dreapta, faţă externă, coapsă dreapta, dermatroziuni latero-cervical şi parietal stânga”, în timp ce bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, cu „traumatism abdominal acut posttraumatic, plagă împuşcată regiunea abdominală stânga, hipotermie”, urmând să fie supus unei intervenţii chirugicale.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul Tribunalului Suceava.


loading...
Partenerii noștri