Tragedie de Crăciun. Un poliţist din Teleorman a murit după ce s-a răsturnat cu maşina – VIDEO

Un polițist din Teleorman a murit într-un cumplit accident rutier. Tânărul de 25 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe șosea.

RomaniaTV.net
25 dec. 2019, 08:28
Tragedie de Crăciun. Un poliţist din Teleorman a murit după ce s-a răsturnat cu maşina – VIDEO

Accidentul s-a produs pe DJ 504 între localităţile Alexandria şi Lăceni. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A fost găsit încarcerat, în stare gravă, iar în ciuda manevrelor de resuscitare poliţistul nu a putut fi salvat.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Teleorman.

Conducătorul auto era polițist, încadrat din anul 2018 și transferat la I.P.J Teleorman în mai 2019, și se îndrepta spre serviciu, la Poliția Municipiului Alexandria, informeaza Politia Teleorman.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează cercetării în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.