Un poliţist din Timiş, în stare foarte gravă după ce s-a împuşcat în cap

Un poliţist de 28 de ani din localitatea Cenei, judeţul Timiş, a fost găsit împuşcat în cap în locuinţa părinţilor prietenei lui.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 19:23
Un poliţist din Timiş, în stare foarte gravă după ce s-a împuşcat în cap

UPDATE: La fața locului polițiștii au găsit o cutie cu somnifere din care lipseau șase pastile. Bărbatul care s-a împușcat în cap lucra de opt ani în Poliție.

Tânărul se afla în vizită la părinţii iubitei sale. La un moment dat, aceasta s-a dus într-o cameră şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Părinţii fetei au auzit o împuşcătură, iar câteva momente mai târziu l-au găsit pe acesta într-o baltă de sânge. Nimeni nu ştie de ce tânărul a recurs la acest gest.

„Polițistul este transportat la spitalul din Timișoara. Conform dispozițiilor interne, polițiștii rurali au voie să poarte armamentul la domiciliu”, a declarat la România Tv Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoruatului de Poliție a Județului Timiș. Mezdrea a mai spus că polițiștul trebuia să intre în tură vineri seară, el lucrând în schimbul trei.

Starea lui de sănătate este extrem de gravă. El a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Tânărul era agent principal în cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Cărpiniș.