Un poliţist din Vaslui a fost târât de un şofer cu maşina vreo 20 de metri

Scene desprinse din filmele de acţiune la Vaslui. Un poliţist a fost târât de un şofer cu maşina mai bine de 20 de metri. Conducătorul auto nu a vrut să oprească la somaţiile agentului, din cauză că nu avea documente de provenienţă pentru mai multe animale pe care încerca să le vândă în Huşi.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 07:02
Un poliţist din Vaslui a fost târât de un şofer cu maşina vreo 20 de metri

Şoferul maşinii a fost oprit de către un poliţist de la Serviciul de Investigare a Fraudelor care i-a solicitat documentele de însoţire a mărfii. Pentru că nu le avea, şoferul a încercat să fugă.

Poliţistul în încercarea de a-l determina să oprească maşina, s-a agăţat de portieră. Şoferul şi-a continuat drumul şi l-a târât pe poliţist aproximativ 20 de metri. În momentul în care poliţistul s-a desprins de portieră, şoferul a continuat să meargă, dar a fost prins la câţiva kilometri de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Şoferul autoutilitarei a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu avea documentele de însoţire a celor 11 animale pe care le transporta. De asemenea, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, iar cele 11 animale i-au fost confiscate.

Poliţistul care a fost târât de maşină nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.