Un POLIŢIST din Vaslui, campion la INFRACŢIUNI. Bărbatul a fost condamnat la închisoare

Un poliţist din Vaslui a fost condamnat la 7 luni de puşcărie pentru că a urcat fără permis la volan, a făcut un accident şi a încercat să convingă pe altcineva să-şi asume vina, informează România TV. Poliţistul are un trecut penal, a fost implicat în mai multe scandaluri, ba chiar a încercat să violeze o minoră.

12 nov. 2014, 10:33
Un POLIŢIST din Vaslui, campion la INFRACŢIUNI. Bărbatul a fost condamnat la închisoare

Poliţistul a ieşit în evidenţă prin isprăvile sale negative. Acesta se comporta ca un şerif în comună, mergea cu girofarul pornit şi cu muzica la maxim. Mai mult, bărbatul a confiscat zeci de kilograme de peşte de la nişte muncitori şi a cerut zece euro de la un şofer de TIR pentru a mânca friptură.

Citeşte şi Imagini inedite cu un poliţist dansator: Vezi cum dirijează traficul VIDEO

Totul a culminat în 2007, atunci când o minoră de 15 ani l-a reclamat că a sechestrat-o timp de două ore în maşina poliţiei şi a încercat să o violeze. Atunci, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie l-au destituit, dar agentul a atacat această decizie în instanţă, a avut câştig de cauză şi a fost ulterior reîncadrat.

Chiar şi aşa el nu s-a liniştit şi a urcat băut la volan şi i s-a suspendat permisul. Deşi nu avea voie să conducă, a cerut maşina unui prieten, a mers la un club de noapte, iar la întoarcere a provocat un accident rutier. A fugit de la locul faptei, iar a doua zi l-a convins pe un prieten să ia vina asupra sa.

În timpul cercetărilor, totul a ieşit la iveală, aşa că poliţiştul a fost condamnat la 7 luni de închisoare pentru că a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere şi pentru instigare la fals.

Citeşte şi Poliţist CERCETAT după ce a împuşcat din greşeală CALUL unui hoţ