Un poliţist din Vaslui, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un şofer băut

Un poliţist din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un şofer beat. Bărbatul era aproape în comă alcoolică, dar a reuşit să fugă de la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au dat de urma lui, informează România TV.

11 nov. 2013, 06:58
Un poliţist din Vaslui, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un şofer băut

Poliţistul în vârstă de 44 de ani se afla pe marginea drumului împreună cu fratele său. Cei doi au fost izbiţi din spate de un autoturism. Practic, maşina l-a călcat pe poliţist, strivindu-i cutia toracică. Fratele său a reuşit însă să se ferească la timp şi a suferit leziuni uşoare. Acesta a sunat imediat la ambulanţă.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, unde a fost dus direct în sala de operaţie. Ulterior, medicii l-au trimis la o clinică din Iaşi, însă starea sa este gravă.

Imediat după accident, şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost găsit de poliţişti. Acesta era împreună cu un prieten, amândoi în stare avansată de ebrietate. Şoferul avea o alcoolemie în sânge de 1,60. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului, dar şi pentru faptul că a urcat băut la volan.

Citeşte şi Accident GRAV pe DN 7, la Ştefăneşti