Un poliţist din Vrancea, trimis în judecată pentru că a bătut o prostituată VIDEO

Un poliţist din Vrancea a fost trimis în judecată pentru că s-a purtat urât cu o prostituată. În urmă cu doi ani, ofiţerul a lovit-o pe femeie şi a umilit-o. Totul s-a petrecut într-un bar.

27 feb. 2014, 12:43
Un poliţist din Vrancea, trimis în judecată pentru că a bătut o prostituată VIDEO

Scandalul a avut loc în timpul unei razii pentru combaterea prostituţiei, în Vrancea. Câţiva poliţişti erau în zona unui bar din Călimăneşti. Acolo au găsit-o pe femeie, care spune că a fost bătută fără motiv de un agent, potrivit România TV. O parte din scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului.

Când am intrat în bar ca să-mi iau gentuţa a venit un poliţai. A început să mă tragă de păr, să mă bată cu pumnii şi după aia m-au băgat forţat în maşină. Şi de la bar până în localitatea Mărăşeşti m-au ţinut numai în pumni, m-au dat cu capul de geam, m-au tras de păr„, a declarat femeia agresată.

Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani. Femeia a făcut plângere, iar acum poliţistul a fost trimis în judecată, pentru comportament abuziv.

Acelaşi poliţist mai este vizat de alte două plângeri, tot pentru agresiune. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi piardă slujba.

CITEŞTE ŞI: Bătaie cruntă între mascaţi, la Constanţa