Bătaie cruntă între mascaţi, la Constanţa

O bătaie cruntă a avut loc luni la Constanţa între mascaţi. Adjunctul trupelor speciale şi-a băgat în spital un subaltern. Totul s-a întâmplat în sala de antrenament. Cei doi au ajuns să se bată, mai ceva ca atunci când intervin în forţă peste infractori. Şeful însă s-a dovedit mai bine pregătit, a lovit atât de tare încât agentul a căzut la pământ şi a fost luat cu ambulanţa, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 06:54
Bătaie cruntă între mascaţi, la Constanţa

Doi mascaţi de la Constanţa s-au bătut crunt până când unul dintre ei a fost luat de ambulanţă.

Subcomisarul Adrian Cerneagă, adjunctul şefului Serviciului de Actiuni Speciale, i-ar fi cerut agentului Petrache să continue antrenamentul în sala de antrenament, dar agentul a refuzat motivând că nu mai poate. Cerneagă a insistat şi pentru că subordonatul său nu i-a urmat îndemnul l-a lovit în faţă. Agentul a fost bătut crunt de adjunctul DIAS Constanţa şi a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral.

„La data de 17 februarie a.c., ora 10.35, un poliţist din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale a sesizat conducerea I.P.J. Constanţa cu privire la faptul că, în timpul pregătirii fizice, a fost agresat de către un alt poliţist, care se afla la coordonarea activităţii sportive, în conformitate cu dispoziţia şefului Serviciului Acţiuni Speciale. Agentul de poliţie a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fără a rămâne internat. Menţionăm faptul că, agentul de poliţie îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală. În cauză, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile a poliţistului reclamat, urmând ca la finalizarea acesteia să se dispună măsuri legale în conformitate cu statutul poliţistului”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Constanţa.