Un politist este acuzat că şi-a lovit iubita după ce a urmărit-o cu maşina de serviciu şi a blocat-o în trafic

Dragoste cu năbădăi şi epoleţi, în Timiş. Un poliţist a folosit maşina de serviciu pentru a-şi urmări iubita în trafic. Agentul este acuzat că a lovit-o pe femeie, după ce a reuşit să o ajungă din urmă şi să o blocheze pe o stradă, în Lugoj.

RomaniaTV.net
10 mart. 2018, 07:46
Un politist este acuzat că şi-a lovit iubita după ce a urmărit-o cu maşina de serviciu şi a blocat-o în trafic

Un agent de la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului este acuzat ca, aflat in timpul serviciului, si-ar fi lovit iubita. Barbatul ar fi folosit masina de serviciu pentru a o bloca in trafic pe strada Timisoarei dupa care, in urma unui schimb de replici, ar fi lovit-o, scrie lugojinfo.ro.

Incidentul a ajuns şi la urechile sefilor agentului care au demarat toate procedurile pentru ca politistul sa fie cercetat. Un dosar penal pe numele politistului se afla acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis care vor trebui sa lamureasca imprejurarile in care a avut loc acest eveniment.

Agentul este cercetat penal pentru purtare abuziva si daca va fi gasit vinovat risca sa isi piarda locul de munca si chiar sa ajunga la puscarie.