Un poliţist în misiune a fost rănit, după ce o maşină nu s-a asigurat şi a intrat în autospeciala forţelor de ordine

Un poliţist din Buzău a fost rănit, sâmbătă seară, după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de o maşină al cărui şofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Poliţistul era în misiune, iar maşina Poliţiei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, potrivit News.ro.

RomaniaTV.net
29 aug. 2020, 19:31
Un poliţist în misiune a fost rănit, după ce o maşină nu s-a asigurat şi a intrat în autospeciala forţelor de ordine

IPJ Buzău a anunţat că un accident rutier s-a produs, sâmbătă seară, pe DN 2 C, Căldărăşti-Pogoanele.

„Din primele date de la faţa locului, în momentul în care s-ar fi pus în mişcare pe DN2C, în localitatea Căldărăşti, o localnică de 40 de ani, nu s-ar fi asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliţiei condusă de un poliţist de 25 de ani din Padina”, a anunţat IPJ Buzău.

Sursa citată a precizat că echipajul de poliţie se deplasa pe drumul prioritar DN2C, din direcţia Padina către Pogoanele, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pentru a interveni la un apel 112.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea poliţistului de pe locul dreapta faţă al autospecialei, un bărbat de 35 de ani din Buzău, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au deschis un dosar penal şi continuă cercetările, conform sursei citate.

Citeşte şi: Poliţia Română oferă lămuriri în cazul întânirii chestorului Liviu Vasilescu cu membrii clanului Duduianu