Un poliţist local infectat cu COVID-19 a murit. Se afla în izolare la domiciliu

Un poliţist local, în vârstă de 44 de ani, din Galaţi, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, infectat cu SARS-CoV-2. Acesta fusese confirmat în 15 octombrie, după ce, din 10 octombrie, se izolase pentru că avea simptome ale bolii, însă nu a mers la spital.

24 oct. 2020, 08:07
Un poliţist local infectat cu COVID-19 a murit. Se afla în izolare la domiciliu

Un poliţist local, de 44 ani, din Galaţi, infectat cu COVID-19, a murit, noaptea trecută, la domiciliu, unde era în izolare şi urma un tratament medical, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei.

Potrivit acesteia, bărbatul se afla în izolare la domiciliu din 10 octombrie pentru că prezenta simptomele coronavirusului.

Pe 15 octombrie a primit confirmarea că este pozitiv şi urma un tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Ulterior, starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar noaptea trecută a decedat.

Coşmarul unui psiholog celebru, după ce s-a infectat cu coronavirus: Aveam halucinaţii. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat

Poliţiştii locali cu care bărbatul a intrat în contact au fost plasaţi în izolare la domiciliu, iar în sediile Poliţiei Locale Galaţi şi Secţiei 4 unde acesta a lucrat au fost dezinfectate.

„Conducerea Poliţiei Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul. Au fost izolaţi toţi poliţiştii locali care au fost contacţi direcţi şi s-a dispus dezinfecţie generală în secţia unde lucra şi în toate autospecialele de serviciu”, a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţistul local care a murit din cauza COVID-19 nu era cunoscut cu boli cronice. El era căsătorit şi avea un copil.