Poliţist, LOVIT INTENŢIONAT cu maşina de un taximetrist care a refuzat să oprească

Un poliţist local a fost luat intenţionat pe capota maşinii de un taximetrist, în centrul Craiovei. Agentul i-a făcut semn şoferului de taxi să oprească pentru a-i verifica actele, dar taximetristul a refuzat.

RomaniaTV.net
05 feb. 2013, 11:31
Poliţist, LOVIT INTENŢIONAT cu maşina de un taximetrist care a refuzat să oprească

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 12.30, în centrul Craiovei. Taxiul circula în coloană, iar pentru că taximetristul a ignorat semnele poliţistului, agentul a încercat să-l oprească şi s-a aşezat în faţa autoturismului. Cei doi s-au certat, iar taximetristul a încercat să-şi continue drumul şi l-a luat pe capota maşinii pe agentul de la Poliţia locală.

Martor la incident a fost administratorul public al Primăriei Craiova, Gheorghe Nedelescu.

„Eu am văzut cum l-a luat efectiv pe capotă pe poliţistul local. Din fericire, acesta este bine şi nu a fost necesară transportarea sa la spital. Un şofer şi cu un alt poliţist local l-au scos cu forţa din maşină pe taximetrist şi l-au încătuşat. L-am dat pe mâna organelor competene şi să sperăm că va fi pedepsit”, a declarat Gheorghe Nedelescu.

Şoferul spune că nu are absolut nicio vină în toată povestea. „Am dat cu semnalizare, nu puteam să trec pe aici şi se aruncă pe maşina mea şi acuma zice că am dat peste dânsul”, spune bărbatul, care se pare că a refuzat să oprească atunci când a fost tras pe dreapta de o brigadă de la Poliţia Rutieră

Incidentul a avut loc în plin centrul Craiovei, iar mai mulţi trecători au asistat la întreaga scenă. Niciun martor nu a susţinut, însă, varianta taximeristului.”Politistul local i-a facut semn sa opreasca, n-a vrut, asta s-a pus in fata masinii si l-a luat pe capota masinii pe politist”, a descris scena un trecător.

Chiar dacă poliţistul a scăpat uşor, taximetristul recalcitrant fiind cercetat în libertate pentru ultraj.