Un poliţist, rănit cu un cuţit de un bărbat care urma să fie expertizat psihiatric

Un poliţist a fost rănit, miercuri, cu un cuţit, la picioare, de un bărbat care urma să fie preluat ca să fie dus pentru expertizare psihiatrică la secţia de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi care a reacţionat violent la sosirea poliţiştilor.

30 oct. 2013, 16:49
Un poliţist, rănit cu un cuţit de un bărbat care urma să fie expertizat psihiatric

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Mălini, cercetat pentru distrugere şi ameninţare, urma să fie internat în Secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava în vederea expertizării psihiatrice cerută de Parchetul Judecătoriei Fălticeni, informează Mediafax.

Pentru preluarea bărbatului s-au deplasat la domiciliul acestuia poliţişti din Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava şi cei din Mălini.

Întrucât suspectul este cunoscut în evidenţele medicale cu tulburări şi afecţiuni psihice şi având în vedere istoricul medical al celui în cauză, poliţiştii au acţionat cu calm şi responsabilitate, fără a utiliza forţa, dar bărbatul a reacţionat violent, ameninţându-i şi atacându-i pe poliţişti, precizează sursa citată.

Unul dintre poliţişti a fost lovit uşor cu un cuţit în zona picioarelor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat pe suspect, care a fost internat în Secţia Neuropsihiatrie a SJU Suceava, iar Parchetul Judecătoriei Fălticeni îl cercetează pentru ultraj.

Vezi şi: POLIŢIST BĂTUT de un soţ violent, după ce a intervenit într-un conflict familial