GARCEA de Dâmboviţa. Un poliţist s-a împuşcat SINGUR, în timp ce urmărea o grupare de hoţi VIDEO

Un poliţist din localitatea dâmboviţeană Răzvad s-a împuşcat accidental în picior, în timp ce urmărea hoţi de cablu, în noaptea de duminică spre luni. Agentul a fost transportat la spital şi starea lui este stabilă.

17 iun. 2013, 06:36
GARCEA de Dâmboviţa. Un poliţist s-a împuşcat SINGUR, în timp ce urmărea o grupare de hoţi VIDEO

Poliţistul se afla în urmărirea unor hoţi de cablu telefonic, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut, iar arma din dotare s-a declanşat, potrivit Agerpres.

”În timpul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furtului de cablu telefonic, poliţiştii au surprins în flagrant mai multe persoane care sustrăgeau cablu pe raza localităţii Răzvad. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestora, iar unul dintre poliţişti s-a dezechilibrat şi a căzut, iar armamentul din dotare i s-a descărcat de două ori în picior. Acesta a fost transportat la Spitalul Floreasca din capitală pentru îngrijiri medicale. Este în afara oricărui pericol”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Hoţii urmăriţi de poliţişti au fost prinşi. Este vorba despre şase persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani.

Aceştia au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.