Un poliţist vasluian şi-a continuat activitatea, deşi fusese condamnat la închisoare

Un poliţist local din Vaslui şi-a păstrat funcţia, deşi avea o condamnare pentru o faptă penală. Mai mult decât atât, superiorii poliţistului nici nu ştiau de faptele pe care le-a comis.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 09:51
Un poliţist vasluian şi-a continuat activitatea, deşi fusese condamnat la închisoare

Poliţistul local a fost condamnat la 2 ani şi două luni de închisoare cu executare, după ce colegii săi de la Rutieră l-au surprins în trafic de două ori băut la volan. Iniţial, Judecătoria Făgăraş l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce a fost prins la volan cu alcoolemie mai mare decât limita legală.

Poliţistul a continuat să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Poliţie Vaslui, a dirijat traficul în municipiu, sau a supervizat ordinea şi liniştea publică în oraş.

Dar agentul a recidivat. Anul trecut a fost prins din nou băut la volan. Judecătoria Vaslui l-a condamnat de data aceasta la un an de închisoare şi două luni cu executare şi a decis totodată ca cele două pedepse să fie contopite, aşadar poliţistul va executa doi ani şi două luni de închisoare pentru că a fost prins băut la volan.

Şefii poliţistului spun că nu ştiau despre faptele sale. Acesta şi-a încetat raportul de activitate abia anul acesta la începutul lunii februarie.