Un portofel cu bani şi acte, găsit de angajaţii Primăriei Arad, a fost restituit

Publicat: Vineri, 07 Iulie 2017 11:59 // Actualizat: Vineri, 07 Iulie 2017 11:59 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Arad şi-a recuperat portmoneul în care avea 200 de euro şi peste 400 de lei, acesta fiind găsit de doi angajaţi ai Primăriei Arad, care au predat bunul Poliţiei Locale

Bărbatul din comuna Covăsânţ, judeţul Arad, şi-a pierdut portmoneul în cursul zilei de joi, pe bulevardul Revoluţiei, în zona Bisericii Roşii, din centrul municipiului Arad. Portofelul, care conţinea o importantă sumă de bani (200 de euro şi 433 de lei) şi actele de identitate, a fost găsit pe trotuar de către doi dintre angajaţii ai unei societăţi din cadrul Primăriei Arad care, printre altele, gestionează parcările din municipiu, potrivit Mediafax.

Aceştia au dus portofelul la Poliţia Locală, care în baza actelor găsite, l-au căutat pe păgubit, lăsându-i un mesaj pe facebook.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Arad, mesajul a fost văzut de fratele bărbatului care pierduse portmoneul şi acesta l-a sunat să îi spună că trebuie să meargă să îşi recupereze bunurile.

"La rândul meu, am găsit de-a lungul timpului, două portofele pe care le-am returnat proprietarilor. Se pare că astăzi am fost răsplătit cu un gest pe măsură", le-a mărturisit bărbatul poliţiştilor locali.

Acesta a mărturisit, totodată, că nici măcar nu îşi dăduse seama că a pierdut portofelul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
portofel portofel cu bani Primăria Arad
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H