DOSARELE X: Un PREOT a filmat un ÎNGER ce i-a vizitat casa. VIDEO

Un preot protestant din America a reuşit să surprindă pe camerele de supraveghere pe care le-a instalat recent în curte o lumină altă, orbitoare, care potrivit bărbatului este un înger trimis de Dumnezeu. Cu toate că a vrut să păstreze filmarea pentru el, omul bisericii a decis să arate lumii întregi minunea.

25 feb. 2014, 09:57

Charles Shelton, un preot catolic în vârstă de 48 de ani, din Charleston, Virginia de vest, crede că un înger i-a apărut în faşa casei. Mai mult, el spune că deţine şi o înregistrare video a evenimentului, după ce şi-a instalat recent o cameră de supraveghere, conform Daily Mail.

Citeşte şi Îngerul din cer: O formă ciudată, văzută deasupra unui drum din Florida FOTO

 

Potrivit bărbatului, întâmplarea a avut loc în ziua de patru august, în jurul orei trei dimineaţa.  Lumina a venit de afară, de lângă un gard şi apoi a intrat în sufragerie, unde a „fâlfâit”, ca şi cum ar fi avut aripi. Mai mul, el recunoaşte că aceasta nu este prima întâlnire pe care o are cu un înger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi Dimineaţa în slujba domnului, noaptea la dans şi voie bună: Cum se distrează un preot în club VIDEO

Am fost uimit. Dumnezeu mi-a arătat că acela era un înger şi am simţit prezenţa lui. Auzi mereu despre împuşcături, crime şi vandalism. Când cineva vede un înger trebuie să anunţi oamenii. Prezenţa lui Dumnezeu trebuie simţită în cartier„, a povestit bărbatul, fascinat de cele întâmplate.