DOSARELE X: Un PREOT a filmat un ÎNGER ce i-a vizitat casa. VIDEO

Publicat: Marţi, 25 Februarie 2014 11:57 // Actualizat: Miercuri, 26 Februarie 2014 09:51 // Sursa: RTV.net

Un preot protestant din America a reuşit să surprindă pe camerele de supraveghere pe care le-a instalat recent în curte o lumină altă, orbitoare, care potrivit bărbatului este un înger trimis de Dumnezeu. Cu toate că a vrut să păstreze filmarea pentru el, omul bisericii a decis să arate lumii întregi minunea.

Charles Shelton, un preot catolic în vârstă de 48 de ani, din Charleston, Virginia de vest, crede că un înger i-a apărut în faşa casei. Mai mult, el spune că deţine şi o înregistrare video a evenimentului, după ce şi-a instalat recent o cameră de supraveghere, conform Daily Mail.

Citeşte şi Îngerul din cer: O formă ciudată, văzută deasupra unui drum din Florida FOTO

 

Potrivit bărbatului, întâmplarea a avut loc în ziua de patru august, în jurul orei trei dimineaţa.  Lumina a venit de afară, de lângă un gard şi apoi a intrat în sufragerie, unde a "fâlfâit", ca şi cum ar fi avut aripi. Mai mul, el recunoaşte că aceasta nu este prima întâlnire pe care o are cu un înger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi Dimineaţa în slujba domnului, noaptea la dans şi voie bună: Cum se distrează un preot în club VIDEO

"Am fost uimit. Dumnezeu mi-a arătat că acela era un înger şi am simţit prezenţa lui. Auzi mereu despre împuşcături, crime şi vandalism. Când cineva vede un înger trebuie să anunţi oamenii. Prezenţa lui Dumnezeu trebuie simţită în cartier", a povestit bărbatul, fascinat de cele întâmplate.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 feb 12:27
Răspunde | Votează email 0 email
Pav
Păi e protestant sau catolic? E o diferență pe care analfabeții de la RTV nu prea o știu, că dacă o știau, nici nu trebuiau să publice articolul.
29 oct 13:10
Votează email 0 email
...Mai mult, ei par să plutească în aer în timp ce au capul aplecat şi mâinile împreunate ca şi cum s-ar ruga. Citeşte şi Un PREOT a filmat un ÎNGER ce i-a vizitat casa, după ce a instalat o cameră de supraveghere VIDEO Fotografia a fost surprinsă lângă...
12 sep 17:01
Votează email 0 email
...prima sa declaraţie la Vatican, un rezident din Florida a pretins că a fotografiat un nor sub formă de înger. Citeşte şi Un PREOT a filmat un ÎNGER ce i-a vizitat casa, după ce a instalat o cameră de supraveghere VIDEO O declaraţie asemănătoare a fost...
07 sep 17:26
Răspunde | Votează email 0 email
Papa ioan
Ori e protestant, ori e catolic
07 sep 14:07
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H