Un preot a găsit în cutia milei o donație de 40.000 euro. Cine este credinciosul cu dare de mână care a făcut acest gest: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii”

Un preot din Italia a avut parte de o supriză de proporții atunci când a deschis cutia milei. Slujitorul Domnului a găsit o donație de 40.000 de euro, care îl va ajuta să restaureze lăcașul de cult.

25 nov. 2022, 17:35
Un preot a găsit în cutia milei o donație de 40.000 euro. Cine este credinciosul cu dare de mână care a făcut acest gest: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii”

Un preot a găsit în cutia milei o donație generoasă de 40.000 euro. Totul s-a petrecut în biserica Sant’Agata din Ornago, provincia Monza-Brianza și mare i-a fost mirarea preotului care slujește în lăcașul de cult atunci când a găsit în cutia milei donația generoasă.

Citește și Henri Coandă un geniu al Aviației Române despre care se știu prea puține. Care sunt invențiile mai puțin cunoscute ale marelui savant

Omul bisericii a găsit recent, în cutia milei un plic deschis în care se afla un cec de 40.000 de euro și şi un bileţel cu mesajul: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii”, fără semnătură.

Preotul care la începutul acestui an a început să strângă fonduri pentru refacerea bisericii, le-a mărturisit jurnaliștilor italieni că nu se aştepta la un asemenea gest și nici nu are idee cine este donatorul generos.

„Este un gest frumos pentru că face parte din comunitatea atât de ataşată de parohie şi prin care anonimul îşi exprimă iubirea”, spune părintele Arnaldo.

Slujitorul Domnului spune că este extrem de curios să afle cine a făcut donaţia atât de generoasă, dar îi respectă decizia credinciosului de a rămâne în anonimat.

El a mai transmis că donația imensă îl va ajuta foarte mult în proiectul de restaurare al bisericii. Dar nu i-a uitat nici pe ceilalți credincioși care se implică cum pot în biserica Sant’Agata.

„Fiecare contribuie cum poate. Această persoană a decis să o facă din banii săi. Ne-am gândit mult la cine este, dar nu am reuşit să ne dăm seama. Dacă această persoană a ales anonimatul, poate că ar fi corect să îi respectăm decizia şi să nu investigăm prea mult”, spune Don Arnaldo.

Citește și Părintrele Calistrat regretă agresiunea: „Scuzele nu folosesc la nimic, fapta este incalificabilă şi demnă de pedeapsa primită”