Un preot din Botoşani este acuzat de sex cu minore şi alcoolism VIDEO

Un preot dintr-o comună botoşăneană a fost reclamat la Poliţie, precum şi la Mitropolia Iaşi, de către enoriaşi, pentru sex cu minore, de agresivitate, precum şi de beţie.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 08:52
Un preot din Botoşani este acuzat de sex cu minore şi alcoolism VIDEO

Preotul Cosmin Ivasuc are 33 de ani şi slujeşte la parohia din comuna Buhăceni, judeţul Botoşani, informează România TV. Acesta este acuzat de localnici că bea, că este o firea agresivă şi că pofteşte la minorele satului după ce s-a despărţit de preoteasă.

Mai mult, preotul a fost cercetat de Poliţia comunei după ce o tânără din sat şi-a petrecut noaptea în casa parohială. Tânăra a fugit din casa preotului dimineaţă, când la poartă s-a prezentat tatăl minorei însoţit de poliţişti.

Explicaţia dată în faţa poliţiştilor a fost că nu s-a întâmplat nimic între el şi fată, ci doar a admirat-o toată noaptea dezbrăcată. Enoriaşii mai spun că preotul ţine slujbele în stare de ebrietate, stare în care se prezintă şi la înmormântări. În plus, preotul din Buhăceni a fost condamnat cu suspendare pentru că a fost prins băut la volan.