Un PREOT din Constanţa, vestit pentru slujbele neobişnuite de EXORCIZARE: Râgâie în biserică VIDEO

Un preot din localitatea Viişoara, judeţul Constanţa, a devenit vestit în toată ţara pentru slujbele de exorcizare pe care le face, dar şi pentru reacţiile pe care le are în timpul acestor slujbe. Preotul scoate răul din oameni cu ajutorul râgâielilor.

RomaniaTV.net
22 ian. 2013, 07:13
Un PREOT din Constanţa, vestit pentru slujbele neobişnuite de EXORCIZARE: Râgâie în biserică VIDEO

Localnicii din Viişoara spun că preotul care slujeşte la biserică face slujbe de exorcizare în timpul cărora scoate sunete destul de ciudate. Nu îi deranjează însă acest lucru, ba mai mult decât atât spun că acesta este un har de la Dumnezeu. 

„Eu îl ştiu de mic copil, este un om cumsecade, foarte corect. Este un om sufletist care ne ajută în toate privinţele. Este un om de omenie”, au spus localnicii.

Cazul părintelui Dănuţ din Viişoara a fost analizat în vara lui 2012 de către superiorii săi din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului. Atunci, i s-a dat un avertisment. Pentru că a continuat să facă slujbe de exorcizare, Înalţii Bisericii s-au văzut nevoiţi să ia alte măsuri. „S-a luat decizia ca acesta să fie oprit la a mai citi Moliftele Sfântului Vasile, precum şi a mai avea încă un preot slujitor lângă el când face slujbe la biserică. Manifestările, în schimb, au fost confirmate chiar de el”, a declarat un  reprezentant al Bisericii.

În urmă cu cinci ani, Arhiepiscopia Tomisului a hotărât să aducă al doilea preot în localitatea Viişoara, dar aproape 100 de oameni au protestat în curtea Bisericii susţinându-l pe preotul Dănuţ.