Un preot din Dolj vrea că candideze la funcţia de primar al oraşului Balş

Slujitorul Domnului vrea să devină slujitorul cetăţenilor. Un preot din Olt a distribuit în cutiile poştale afişe electorale. El a anunţat că va candida la funcţia de primar al oraşului Balş. Preotul şi-a făcut şi o pagină de facebook, unde speră să adune cât mai mulţi simpatizanţi.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 10:33
Un preot din Dolj vrea că candideze la funcţia de primar al oraşului Balş

Preotul a declarat că vrea să candideze la funcţia de primar, deoarece foarte mulţi din cei care au fost primari ai oraşului Balş au promis multe dar nu au făcut nimic. Acestea au fost cuvintele prin care preotul Ion Rota şi-a motivat alegerea făcută.

El a renunţat să mai slujească în biserică încă din luna februarie, când a distribuit în cutiile poştale ale locuitorilor din oraşul Balş mai multe afişe prin care îi anunţa că vrea să candideze la funcţia de primar. Aşa se face că Ion Rota a renunţat la sutană şi chiar a căpătat culoare politică. El a anunţat că va candida pe listele unui partid din opoziţie şi a început deja campania electorală.

Preotul Ion Rota înceracă acum să-şi convingă foştii enoriaşi că poate fi nu doar un bun preot, ci şi un primar cel puţin la fel de bun.