Un preot din Năvodari, filmat în timp ce butona telefonul în timpul spovedaniei: „Poate era ceva urgent”

Un preot din Constanţa a fost surprins într-o ipostază bizară în timpul spovedaniei. Trimisul Domnului s-a aplecat atât de mult în timp ce spovedea un credincios, că a ajuns cu mâna pe telefonul mobil.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 12:46
Un preot din Năvodari, filmat în timp ce butona telefonul în timpul spovedaniei: „Poate era ceva urgent”

Totul s-a întâmplat în biserica Bunavestire din Năvodari, acolo unde are parohia slujitorul Domnului, Andrei Salomia, potrivit replicaonline.ro.

Atunci când a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere referitor la această filmare, în care butona relaxat telefonul în timpul spevdaniei, popa a spus că „poate era ceva urgent.

Nu stau pe telefon în timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară„.

Credincioşii din zonă ştiu că preotul Andrei Salomia, atunci când nu slujeşte în biserică, ridică vile şi blocuri.

În plus, parohul Bisericii „Bunavestire” a depozitat în lăcașul de cult pe care-l administrează, piesele de mobilier ce urmau să ajungă pe terasa deținută de fiul acestuia, în stațiunea Mamaia.

Sunt două vile cu câte nouă camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind, putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a comentat preotul Adrian Salomia.

Preotul Andrei Salomia pare să nu fi intrat în „carantină digitală”, aşa cum a cerut episcopul Huşilor.