Un preot din Suceava, acuzat că nu vrea să împărtăşească un bebeluş

Publicat: Joi, 27 Martie 2014 08:50 // Actualizat: Joi, 27 Martie 2014 08:50 // Sursa: romaniatv.net

Scandal în satul Bereşti, comuna Hânţeşti, judeţul Suceava. Un preot este acuzat că nu vrea să împărtăşească un bebeluş pe motiv că părinţii l-au botezat la altă biserică. Oamenii susţin că au luat această decizie după ce preotul le-ar fi impus o taxă de botez de 150 de lei.

Foto: România TV

Părinţii unui bebeluş în vârstă de trei luni îl acuză pe preotul din satul Bereşti, judeţul Suceava, că refuză să le împărtășească copilul, pe motiv că aceștia l-au botezat la o altă biserică, potrivit monitorulsv.ro.

Mugurel Ciobanu a lucrat o vreme în Italia, împreună cu soţia sa, iar de anul trecut cei doi s-au întors acasă, la Bereşti. La începutul acestui an, soția i-a adus pe lume primul copil.

"Am vorbit cu preotul din sat despre botezul copilului, spunându-i că încă nu ştiu exact data şi că îi voi da o confirmare telefonică. La ieșirea din biserică, mi-a spus că în afară de ce plătesc nașii, mai trebuie să achit o taxă de 100 sau 150 de lei, nu mai știu sigur", a declarat Mugurel Ciobanu.

Bărbatul a mărturisit că a fost deranjat de acea taxă pretinsă de preotul din sat, Andrei Cobzaru, şi, ca atare, i-a luat pe nași, pe invitați şi a făcut botezul la Biserica "Sf. Dumitru" din municipiul Suceava. Unde, a explicat bărbatul, nimeni nu i-a cerut nicio taxă. "Am cheltuit mai mult așa, cu drumul la Suceava, dar nu am suportat să mi se impună o taxă incorectă", a adaugat bărbatul.

CITEŞTE ŞI: Preot TRAFICANT DE MORMINTE. A strâns o avere după ce a vândut 20.000 de locuri de veci

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mar 08:59
...

Scandal în satul Bereşti, comuna Hânţeşti, judeţul Suceava. Un preot este...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H