Un preot este acuzat că şi-a bătut nevasta şi soacra timp de 17 ani

Viaţă de telenovelă pentru un preot din Oltenia. Părintele este acuzat că şi-a bătut soţia şi soacra. Femeile s-au hotărât să arate tuturor cine este slujitorul Domnului la care sute de oameni vin să se spovedească.

04 apr. 2014, 05:42
Un preot este acuzat că şi-a bătut nevasta şi soacra timp de 17 ani

Dragoste cu năbădăi şi viaţă de telenovelă pentru un preot din Oltenia, informează România TV. Un slujitor al Domnului este acuzat că şi-a bătut soţia, dar şi soacra timp de 17 ani. Nevasta a divorţat, dar acum este nemulţumită că enoriaşii chiar îl iubesc şi îl respectă pe preot. Acum, fosta soţie a preotului din Şimnicul de Sus vrea ca acesta să fie exclus din rândul preoţilor.

Citeşte şi BANUL, OCHIUL DRACULUI. Un preot din Ploieşti le INTERZICE enoriaşilor să facă sfeştanii cu alţi preoţi

Femeia susţine că preotul este un om rău şi a bătut-o în timpul căsătoriei. Fosta preoteasă povesteşte că a fost bătută şi ameninţată de nenumărate ori. Mai mult, ea zice că preotul a incendiat casă din răzbunare, motiv pentru care s-au şi despărţit.

Citeşte şi Sfântul test ADN pentru copilul din flori al popii. Un preot s-a culcat cu o enoriaşă CAMERA ASCUNSĂ

Astfel, femeia a depus plângere împotriva lui la Mitropolie. Scandalul dintre preot şi fosta soţie este cunoscut printre enoriaşi. Aceştia nu sunt impresionaţi şi continuă să vină în fiecare Duminică la slujbă. Mai mult decât atât, enoriaşii au scos-o pe preoteasă din acatiste când au aflat că părintele a divorţat.