Un preot a găsit "VINOVATUL" pentru MARILE CUTREMURE şi terorism. Nu ghiceşti nici în 1000 de ani

Publicat: Duminică, 12 Iunie 2016 08:37 // Actualizat: Duminică, 12 Iunie 2016 08:37 // Sursa: romaniatv.net

Un cleric musulman pakistanez a atras replici batjocoritoare si ironii în urma declarației sale conform căreia femeile care poartă blugi sunt de vină pentru cutremure, acte de terorism și creșterea nivelului inflației.

Foto: hotnews.ro

Desigur că primul răspuns adus clericului Maulana Fazlur Rehman ar fi că atunci când vulcanii erup se produc cutremure, că actele de terorism sunt cauzate de teroriști și că nivelul inflației este rezultatul unor decizii economice luate de cei mai influenți oameni din industrie, scrie hotnews.ro.

Citeşte şi O nouă crimă de onoare: O adolescentă din Pakistan a fost ucisă de membrii unui trib

Dar niciunul dintre aceste răspunsuri nu este luat in considerare de către politicianul extremist, cu atât mai mult cu cât, convins fiind de explicația sa, s-a adresat talibanilor folosind expresia "frații noștri".

În timpul discursului său, clericul a adăugat că femeile care nu se acoperă în robe musulmane sunt ca armele de distrugere în masă și apoi a cerut primului-ministru, Nawaz Sharif, să planifice lovituri militare împotriva femeilor care poartă blugi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 iun 08:54
...Nawaz Sharif, să planifice lovituri militare împotriva femeilor care poartă blugi. Sursa flux SOIM Press: RTVCitește mai multe stiri flux .. SOIM Press...
12 iun 08:46
...sale conform căreia femeile care poartă blugi sunt de vină pentru cutremure, acte de terorism și creșterea nivelului inflației. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H