Un preot şi soţia lui, director de şcoală, au murit carbonizaţi în casă

Tragedie de proportii! Un preot si soţia sa, director de scoală, au murit carbonizati în casă, după ce un fulger a aprins acoperisul casei lor. Flăcările au fost atât de mari încât cei doi au rămas captivi în casă si nu s-au mai putut salva.

29 iul. 2021, 16:10
Un preot şi soţia lui, director de şcoală, au murit carbonizaţi în casă

Preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia, şi soţia lui, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 178 din Bucureşti, au murit carbonizaţi în casă. Locuinţa lor din cartierul Dămăroaia a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet noaptea trecută.

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache, pe Facebook.

Citeşte şi: Incidente în lanț după furtuna ce a lovit Capitala! Copaci căzuți, mașini și case distruse, oameni răniți, o schelă s-a desprins parțial din cauza vântului puternic

Un mesaj de condonleanţe a transmis şi ISMB.

„Directoarea Școlii Gimnaziale nr. 178, Paizan Daniela, profesor de istorie, și sotul acesteia, au trecut spre cele veșnice, noaptea trecută, din cauza unui incendiu care le-a cuprins locuința.
Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis Inspectorul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Preotul decedat era paroh la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, Bucureşti.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri