Un preot spune că l-a VĂZUT pe DUMNEZEU după ce a murit pentru 48 de minute. Cum arată este UIMITOR FOTO

Un preot din America susţine că l-a văzut pe Dumenzeu după ce a fost în moarte clinică timp de 48 de minute. Cu toate acestea, biserica a negat totul, mai ales că descrierea bărbatului cu privire la divinitate este uimitoare.

23 feb. 2015, 18:10
Un preot spune că l-a VĂZUT pe DUMNEZEU după ce a murit pentru 48 de minute. Cum arată este UIMITOR FOTO

John Michael O’Neal, un preot de 71 de ani din Boston, spune că a fost în moarte clinică timp de 48 de minute, până în momentul în care medicii au reuşit să-l readucă la viaţă, perioadă în care recunoaşte că l-a văzut pe Dumnezeu, potrivit Metro.

Citeşte şi Biserica a atenţionat preoţii. Moliftele Sfântului Ioan Gură de Aur pot trezi DIAVOLUL

Astfel, bătrânul a suferit un atac de cord şi, timp de aproape o oră, a ajuns în Rai. Mai mult, preotul catolic a explicat că a avut şansa să îl vadă pe Dumnezeu, care, de fapt, este o femeie.

Prezenţa ei era copleşitoare şi, totodată, mă calma. Avea o voce caldă, blândă şi dădea senzaţia unei mame care te strânge în braţe. Faptul că Dumnezeu este femeie, nu bărbat, nu m-a deranjat. Este tot ce mă aşteptăm să fie„, a declarat John.

Citeşte şi ÎNVĂŢĂTURILE părintelui CLEOPA. „Nu-l mai pomeniţi pe Noroc, DIAVOLUL care a secerat milioane de suflete”

Cu toate acestea, biserica din Boston, în frunte cu arhiepiscopul, a explicat că totul pare să fie o farsă şi niciun cuvânt din cele spuse de bătrân nu ar fi adevărate.

Nu avem niciun preot cu acest nume. Credem că ar putea fi vorba despre o farsă„, a declarat oficialul.