Un prezentator celebru de la noi şi-a cerut iubitul în căsătorie. Mărturie incredibilă FOTO

Un prezentator celebru i-a cerut iubitului mâna şi a vrut să îl pună în faţa faptului împlinit, la un eveniment cu ştaif.

03 mart. 2019, 09:49

Invitat la o emisiune TV, Leonard Miron îşi aminteşte un episod inedit, scrie spynews.ro. „Eram în vacanţă şi miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: Vreau să mă ceri în căsătorie!”, povesteşte Leonard Miron despre momentul în care s-a autoinvitat în faţa ofiţerului stării civile.

Citeşte şi Leonard Doroftei trece prin MOMENTE GRELE. Anunţ DUREROS făcut de fostul campion mondial la BOX

Vedeţi totul astăzi, începând cu ora 15.45, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars.

„Şi el a zis: Nu, că te-am cerut de două ori şi m-ai refuzat. Şi atunci am zis: Ei, bine, atunci poate îţi fac surpriză şi, de faţă cu toată lumea, te cer eu. Şi atunci eu când am început (speech-ul la petrecerea de 50 de ani) şi l-am menţionat şi pe el, l-am menţionat doar pentru că voiam să îi spun că îi datorez foarte mult din toate punctele de vedere şi îi datorez foarte mult şi apropo de cum a ieşit petrecerea aceea. Dar el a crezut că eu îl cer. Şi nu asta era problema. Problema era că, la câta lume era acolo, cum să fi spus nu?”, continuă Leonard Miron.