Un prezentator cunoscut se întoarce la soţie la doar câteva luni după divorţ

Christian Sabbagh, vedeta Ştirilor Kanal D, a luat decizia de a se întoarce la soţia sa după ce, în ianuarie, a divorţat discret.

16 iul. 2014, 16:04

La cateva luni de la anuntul oficial ca s-a despartit de Luiza, femeia alaturi de care a stat timp de 10 ani, Christian Sabbagh si-a revizuit prioritatile.

„O foaie de hartie nu te tine legat de o persoana! In viata, treci prin multe, intr-o casnicie, indiferent cat de multa iubire este la mijloc, nu va fi niciodata numai lapte si miere, exista si obstacole pe care, uneori, poate nu poti sa le treci! Asa s-a intamplat si in cazul meu si al Luizei! La un moment dat, am ajuns la concluzia ca este mai bine sa ne despartim! Am divortat oficial, pe cale amiabila, fara sa facem prea multa valva pe tema asta! Insa, acum, la cinci luni de atunci, vad lucrurile altfel! Vreau sa ma impac cu sotia mea si cred ca am sanse de 60-70% sa reusesc! Povestea noastra este, daca vreti, exact ca un film, in care exista multe scene de suspans, iar la final, se termina cu happy-end, desi nimeni nu se astepta la asa ceva”, a declarat Christian Sabbagh, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Prezentatorul de ştiri Christian Sabbagh anunţa în ianuarie că a decis să divorţeze după 10 ani de căsnicie.

Am hotărât impreuna cu sotia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim sa o protejam cât se poate de mult in aceasta perioada dificila. Imi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă.

In calitate de tata și de soț, vă rog să ne respectați intimitatea si decizia de a pastra discretia totala in ceea ce priveste acest subiect. Va rog să nu difuzați știri cu privire la acest subiect sensibil si, de asemenea, sa respectati decizia mea de a nu face declaraţii ulterioare cu privire la cele întâmplate.

Nu în ultimul rând, vreau să multumesc tuturor celor care mă sprijină în aceste zile cruciale pentru familia mea„, a declarat Christian Sabbagh, potrivit unui comunicat de presă.