Un prezicător mexican, despre 2012: Obama pierde Casa Albă, Siria va fi invadată

Obama nu va mai fi preşedintele Statelor Unite, Siria va fi invadată, iar Chavez va pierde lupta cu cancerul. Nu este un scenariu de film, ci predicţiile pentru 2012 ale celui mai cunoscut clarvăzător din Mexic.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 07:30
Un prezicător mexican, despre 2012: Obama pierde Casa Albă, Siria va fi invadată

Antonio Vazquez, cunoscut ca Marele Vrăjitor din Mexic, crede că anul care tocmai a început nu va fi de bun augur pentru Barack Obama, care va părăsi fotoliul de la Casa Albă, după ce va fi învins în alegeri. Totuşi, el nu a prezis cine îi va lua locul primului preşedinte de culoare din istoria SUA. „Simt că Obama va pierde. Îl vor ataca din toate părţile. Republicanii au toţi banii în Statele Unite şi îl vor supune la presiune pentru a-l forţa să greşească”, este previziunea lui Vazquez.

Deşi nu a prezis exact momentul, clarvăzătorul nu vede cu ochi buni nici evoluţia conflictului din Siria, care în cele din urmă va fi invadată: „Siria este împotriva Lumii Islamice şi împotriva Europei şi Statelor Unite. Este foarte posibil să fie invadată sau să fie vorba de mai mulţi morţi”.

Vazquez şi-a dat verdictul şi în privinţa liderilor bolnavi de cancer. În timp ce preşedintele venezuelean Hugo Chavez va fi învins de boală, Ignacio Lula, fostul conducător al Braziliei, se va însănătoşi, la fel cum o va face şi preşedintele Argentinei, Cristina Fernandez. Potrivit Marelui Vrăjitor, predicţiile sale nu sunt definitive, ci pot fi contracarate prin incantaţii, rugăciuni şi fapte concrete care au darul să le prevină.