Un primar a desfiinţat echipa de fotbal după ce un jucător a înjurat PSD-ul. S-a întâmplat în Teleorman

Manole Florea, primarul PSD din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, a retras echipa de fotbal din campionatul județean după ce un jucător ar fi înjurat partidul din care face parte.

13 nov. 2019, 17:11
Un primar a desfiinţat echipa de fotbal după ce un jucător a înjurat PSD-ul. S-a întâmplat în Teleorman

Unul dintre jucători, care ar fi simpatizant PNL, a strigat pe terenul de fotbal „M..E PSD!”, fapt care l-a enervat atât de tare pe edil încât a retras toată echipa, scrie Liber în Teleorman.

Informația a fost confirmată de la Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, condusă de Stan Prodan, acolo unde primarul ar fi spus că adevăratul motiv al retragerii echipei este acela că un jucător al echipei din Segarcea Vale ar fi strigat duminică, în ziua alegerilor „M..e primare!” și alte obscenități la adresa edilului șef al comunei și la adresa PSD.

„Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare”, a declarat Stan Prodan, președintele AJF Teleorman.