Un primar din Dâmboviţa a tras cu pistolul după ce a fost atacat de hoţi pe câmp

Un primar din Dâmbovița a tras cu pistolul după ce a fost atacat de hoți pe câmp, iar acum este anchetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Primarul a surprins un grup de 12 persoane la furat iar aceștia au devenit violenți, atacându-l cu topoare.

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 14:17
Un primar din Dâmboviţa a tras cu pistolul după ce a fost atacat de hoţi pe câmp

Primarul din localitatea Butimanu, judeţul Dâmboviţa, Gabriel Dragnea, a povestit că incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, după ce a fost sunat de unchiul său, administrator la firma soţiei. Acesta i-a spus că în timp ce se afla pe câmp, la munci agricole, alături de alţi doi lucrători, a observant trei căruţe şi mai mulţi indivizi care furau porumb.

Când unchiul meu s-a dus la ei, atunci au devenit violenţi. Au atacat cu topoare, bâte. Unul dintre cei doi lucrători este în stare gravă, la Spitalul Floreasca, celălalt şi unchiul au leziuni uşoare’, a declarat primarul. Edilul a sunat la Poliţie iar apoi s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a fost și el atacat.

Pe câmp m-am intersectat cu ei. Am oprit maşina şi m-au atacat cu topor, bâtă, şipcă. Erau 10, 12 persoane. Eu sunt deţinător legal de armă şi am tras cu pistolul cu bile de cauciuc 2,3 focuri, în aer. Aşa au plecat’, a explicat primarul din Butimanu.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi al munitiilor. Primarul este cercetat pentru că a tras cu arma şi ar fi rănit un cal.