Un primar din Ialomiţa a vopsit comuna în portocaliu VIDEO

Lipsa fondurilor alocate de la centru nu se simte câtuşi de puţin peste tot. Primarul PDL al comunei Platoneşti, judeţul Ialomiţa, a vopsit şcoala, sediul poliţiei şi stâlpii electrici în culoarea portocaliu. Edilul spune că localitatea i se părea prea monotonă.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 13:40
Un primar din Ialomiţa a vopsit comuna în portocaliu VIDEO

Florinel Negraru, primarul comunei, spune ca portocaliu este o culoare care îi place şi, în plus, este şi culoarea partidului din care face parte.

„Toată lumea are alb, iar eu vreau să fiu mai deosebit cu culoarea asta. Bineînţeles că şi partidul are culoarea asta. Şi clădirea poliţiei este portocalie. Poliţia stă cu chirie aici şi culoarea o fac cum vreau eu. Şi şcoala este portocalie, pentru că asta-i culoarea care-mi place şi ţin la culoarea asta”, a spus Florinel Negraru.

Isprava edilului i-a surprins pe localnici, care s-au trezit cu toată comuna vopsită în portocaliu. Singura clădire care a rămas albă este chiar primăria. Însă nu pentru mult timp. Ea va fi vopsită, evident în aceeaşi culoare, în primăvară, când vor fi încheiate lucrările de reabilitare ale clădirii.