Un primar din Vaslui amenință guvernul României: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci“

Primarul din comuna Şuletea, Vaslui, amenință guvernul cu o răscoală, în cazul în care vaccinarea va deveni obligatorie.

16 sept. 2021, 19:27
Un primar din Vaslui amenință guvernul României: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci“

Primarul

din comuna Șuletea a postat un avertisment la adresa guvernului, pe pagina personală de socializare.

Edilul Ciprian Tamaș, primarul comunei Şuletea, din județul Vaslui, se declară un antivaccinist convins, acesta susține că nu s-a vaccinat niciodată și nu crede că această procedură ar proteja împotriva Sars-Cov-2.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”, a scris pe pagina personală de Facebook, edilul.

Primarul amenință că în cazul unei ordonanțe de urgență care ar face obligatorie vaccinarea va demara o adevărată răscoală.
„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze”, spune edilul.

Primarul din Vaslui: „îmi iubesc țara, neamul și identitatea”

Primarul din Șuletea consideră că refuzul de a se vaccina este un gest patriotic. El transmite guvernanților să nu mai condiționeze medicii și personalul militar cu vaccinarea.

„Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea”, a declarat primarul comunei Şuletea din județul Vaslui, potrivit Antena3.


loading...