O primărie le oferă BANI tinerilor care se vor căsătorii anul viitor

Publicat: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 08:21 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 11:48 // Sursa: romaniatv.net

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care se vor căsători, începând cu anul 2018, vor primi de la Primăria Slatina un sprijin financiar în valoare de 1.000 lei, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, vineri, de consilierii locali.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a explicat că municipalitatea vrea să susţină şi să încurajeze căsătoria şi familia, astfel că la căsătorie va fi acordat un sprijin financiar în valoare de 1.000 de lei.

„Am decis să acordăm un sprijin financiar pentru tinerii căsătoriţi. Este vorba despre cei care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Pentru că statul sprijină familia, vrem să încurajăm căsătoria şi familia şi tocmai de aceea ne-am gândit că aceşti tineri merită un sprijin financiar de 1.000 lei”, a afirmat Vîlceleanu.

Acesta nu crede că banii vor constitui un stimulent pentru căsătorie.

Citeşte şi Situaţie incredibilă. Persoanele cu handicap, fără ajutorul de la primărie pentru că nu au cont bancar VIDEO

 „Nu cred că slătinenii se vor căsători pentru 1.000 lei, în nici un caz, dar noi vrem să-i încurajăm, să-i sprijinim şi să fim alături de ei”, a mai spus el, informează Mediafax.

Condiţiile pe care mirii trebuie să le îndeplinească pentru a obţine acest sprijin financiar de la primărie sunt următoarele: ambii soţi să fie la prima căsătorie, să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani, căsătoria să aibă loc doar în municipiul Slatina, potrivit Mediafax.

„După ce se vor căsători, în termen de 60 de zile, tinerii vor putea să vină la Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială, să depună o cerere tip şi să solicite acest ajutor”, a conchis viceprimarul Vîlceleanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani căsătorie miri primar sprijin financiar stimulent pentru căsătorie tineri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
23 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H