Un primar PSD şi-a acordat singur titlul de Cetăţean de Onoare al comunei. La eveniment a şi plâns de emoţie

Cine împarte, parte îşi face. Pe principiul acesta a mers şi primarul PSD din Pietroșița, Ion Leonard Dicu, care şi-a înmânat singur titlu de Cetăţean de Onoare. Momentul a fost marcat și de un moment teatral, lui Dicu dându-i lacrimile când a luat la subraț placheta și soclul de sticlă ce conținea fotografia sa.

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 07:20
Un primar PSD şi-a acordat singur titlul de Cetăţean de Onoare al comunei. La eveniment a şi plâns de emoţie

Caz unic în analele administrației publice locale din România. Primarul comunei Pietroşiţa, Ion Leonard Dicu, s-a făcut singur CETĂȚEAN DE ONOARE al localității pe care o conduce, scrie dambovitanews.ro.

Mai mult, primarul social-democrat nu este singurul care a primit titlul de cetățean de onoare al Comunei Pietroșița. Pe lângă el, au primit acest titlu şi președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și cu consilierul județean PSD – Florin Georgescu.

Proiectul de Hotărâre prin care primarul Ion Leonard Dicu, în vârstă de doar 44 de ani, și-a acordat singur titlul de Cetățean De Onoare, a fost aprobat în dată de 27.04.2018 și a avut la bază un referat întocmit din viceleprimarul – Ion Olîc.