Un primar susţine că a rămas IMPOTENT din cauza „TORTURII MEDIATICE”

Caz fără precedent. Primarul municipiului Cîmpulung Moldovenesc a dat în judecată o pensionară care l-a acuzat de furt, reclamând faptul că presiunea mediatică şi stresul prin care a trecut i-au provocat probleme... în viaţa sexuală.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 12:27
Un primar susţine că a rămas IMPOTENT din cauza „TORTURII MEDIATICE”

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, s-a adresat instanţei şi cere daune uriaşe unei pensionare, pentru că femeia îl stresează din cale-afară de mai mulţi ani şi i-ar fi făcut praf imaginea prin toate mijloacele, scrie evenimentul.ro.

Edilul se plânge instanţei că femeia i-ar fi generat, prin pretinsele ei răutăţi, dificultăţi familiale şi chiar probleme personale de funcţionare intimă.

Femeia reclamată, Valeria Lucescu, fost administrator al unei cantine, a depus mai multe plângeri penale, în perioada 2006-2010, acuzându-i pe primar şi pe subordonaţii acestuia de dispariţia mai multor obiecte din bucătăria cantinei.

Primarul Şerban recunoaşte că încă este cercetat pentru asemenea plângeri. El susține că nu doar anchetele i-au afectat poziţia în familie şi societate, ci şi „bârfe, comentarii, injurii, aprecieri, toate de o calitate îndoielnică”.

Totodată, supărat că acuzaţiile ce i-au fost aduse au fost mediatizate, primarul Şerban a pretins că faptul că ar fi fost „supus torturii mediatice ce a condus inevitabil la imposibilitatea fizică şi emoţională de a fi în măsură să-mi regăsesc echilibrul necesar procreării”.

Nu este singurul element bizar al plângerii primarului, scrie evenimentul.ro. Documentul încearcă să demonstreze indirect calităţile intelectuale şi erudiţia edilului câmpulungean, prin citate latine din Cicero, dar la părţile în limba română face greşeli de tot hazul, susţinând, între altele, că primarului i s-a adus atingere în dreptul la „probitate profesioanala”.

Femeia incriminată de primar spune că actualul demers al primarului nu urmăreşte decât să o intimideze şi să o determine să renunţe la orice plângere, dar şi să sperie orice persoană care ar putea avea în viitor intenţia să îl reclame pe primar pentru fapte pe care le-ar considera injuste sau nelegale.

Primarul cere pensionarei nu mai puţin de 400 de mii de lei daune morale, iar primul termen în proces este programat pentru 12 ianuarie.