Un profesor de la Facultatea de Medicină din Cluj a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel

Un profesor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui hotel din oraş.

21 oct. 2021, 11:51
Un profesor de la Facultatea de Medicină din Cluj a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel

Un profesor, în vârstă de 33 de ani, de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj, și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etajul Hotelului Grand Hotel Italia.

Cadrul didactic era, de asemenea, medic specialist în genetică medicală şi lucra un spital cunoscut din Cluj-Napoca, potrivit Cluj24.ro.

Medicul era cazat de marţi, 19 octombrie, la etajul cinci al hotelului, iar miercuri, el s-ar fi aruncat de pe balcon.

”Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia.

Se pare că medicul trebuia marți să meargă la prietena sa, tot medic, dar de altă specialitate, care avea cheile de la locuința lui, dar nu a mai ajuns la ea.

”Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

Victima era asistent universitar la UMF Cluj şi, din primele informaţii, el suferea de o depresie.

Despre acest incident, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112, miercuri dimineaţă, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului, echipajele medicale au găsit un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, care nu mai era în viaţă.

„Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Profesor mort de COVID la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitală

Profesor mort de COVID la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitală. Liviu Constantin Mitache era profesor de istorie la cel mai cunoscut liceu economic din Bucureşti.

Profesorul Liviu Constantin Mitache ar fi murit în urma infectării cu coronavirus. Nu se ştie încă dacă acesta era vaccinat anti-covid sau nu.

„Cu inima grea de durere și fără putere de rostire , anunţăm vestea cutremurătoare a plecării din această lume a colegului nostru LIVIU CONSTANTIN MITACHE,
profesor de istorie

O asemenea veste este nu doar tristă, ci și tragică pentru oricine află de plecarea dintre noi a altui om, mai mult sau mai puțin apropiat. Cu atât mai mult, în momente precum acesta, ne putem simți solidari, ne putem uni spiritual într-o forță care nu doar să plângă, ci și să le arate celor din jur că nu suntem eterni. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe colegul nostru și să-i întărească pe cei rămași încă o vreme pe acest pământ!”, au transmis colegii profesorului.

Ministerul Educaţiei a anunţat miercuri, 13 octombrie, că peste 16 mii de copii și peste 5.400 de profesori și angajați din învățământ erau infectați cu SARS-CoV-2, la nivel naţional.