Un profesor face grevă în maşina care i-a fost ridicată de o firmă de tractări

Un şofer stă baricadat de 12 ore în maşina sa, după ce o firmă de tractări i-a ridicat-o din parcare.

RomaniaTV.net
28 nov. 2015, 22:07
Un profesor face grevă în maşina care i-a fost ridicată de o firmă de tractări

Bărbatul care s-a baricadat în maşină este un profesor universitar şi stă aşa de aproximativ 12 de ore.

Bărbatul este profesor universitar la Politehnică, în Timişoara. El şi-a parcat maşina într-o parcare despre care nu ştia că este privată, potrivit România TV

Imediat, agenţii unei firme de tractări i-au blocat roţile. Pentru a i le debloca, agenţii firmei private de tractări i-au cerut suma de 500 de lei, sumă care profesorului i s-a părut a fi abuzivă. În semn de protest, bărbatul s-a baricadat în maşină. La scurt timp, firma de tractări a venit cu o camionetă şi a urcat maşina pe rampa acesteia cu profesorul aflat înăuntru.

După ce au urcat maşina pe platformă, angajaţii firmei de tractări au încuiat maşina de tractare şi au plecat.

La faţa locului au venit câteva zeci de şoferi care au avut şi ei probleme cu acestă firmă. Au venit şi poliţişti şi jandarmi, dar nimeni nu a putut să îl convingă pe şofer să renunţe la protestul lui.A venit şi adjunctul şefului Poliţiei timişorene, dar profesorul universitar vrea să îşi continue protestul până când patronul acestei firme îi va elibera maşina.

Nu în ultimul rând, Primăria din Timişoara a acţionat în instanţă firma de tractări auto, considerând practicile acesteia ca fiind abuzive, însă a pierdut acest proces.