Un profesor universitar, REŢINUT. El este bănuit că ucis o femeie în 1998

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au reţinut, marţi, un bărbat suspectat că a ucis o femeie în anul 1998. Bărbatul este profesor universitar.

08 mart. 2016, 12:55
Un profesor universitar, REŢINUT. El este bănuit că ucis o femeie în 1998

Profesorul Dan Păcurariu este audiat, marţi, la sediul Poliţiei Capitalei, el fiind considerat principalul suspect în cazul morţii Mihaelei Fulga, profesoară de limba chineză, potrivit România TV.

Aceasta a fost omorâtă în anul 1998, în apartamentul său din Capitală.

Între cei doi ar fi existat o relaţie de dragoste, însă după ce s-au despărţit, profesorul a încercat să o convingă pe femeie să fie din nou împreună. Aceasta nu a mai acceptat. Familia victimei a susţinut mereu că bărbatul este cel care a ucis-o pe Mihaela, însă anchetatorii nu au adunat suficiente probe împotriva lui pentru a-l putea reţine.

Polițiștii criminaliști au identificat, marți, autorul unei crime comise în anul 1998, pe fond de gelozie, bănuitul fiind un cadru universitar. Omorul a fost disimulat la acea vreme în jaf, iar victima, Mihaela Fulga, avea 30 ani și era profesoară de chineză„, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Dan Păcurariu şi-a continuat cariera de profesor, în prezent el fiind cadru didactic la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion.