Un profet vinde ELEVILOR PIXURI SFINŢITE care le promit succes în examene fără să înveţe FOTO

Un pastor din Harare, Zimbabwe, a devenit vedetă după ce vândut sute de pixuri speciale elevilor şi studenţilor locali. Profetul Sham Hungwe susține că stilouri sunt sfinţite şi pot crea adevărate miracole, ajutând elevii să treacă examenele fără să studieze.

08 nov. 2015, 09:56
Un profet vinde ELEVILOR PIXURI SFINŢITE care le promit succes în examene fără să înveţe FOTO

Aceste pixuri sunt unse cu mir și sunt folositoare pentru copiii care dau examene„, au declarat mai mulţi membri ai Casei Grace Church International, în timpul unori predici, potrivit Oditty.

Astfel, pastorul a reușit să vândă o mulțime de stilouri de 15 cenți pentru prețuri diferite, variind între un dolar şi 20 de dolari. Credincioşii sunt învăţaţi că în funcţie de suma pe care o oferă, cu atât pixul respectiv va fi mai folositor.

Se spune că poate funcţiona pentru oricine, indiferent de test. Fiul meu nu este foarte deştept și cred că acest lucru îl va ajuta. Cu cunoștințele pe care le-a dobândit și acest stilou de la omul lui Dumnezeu, cred că o să meargă„, a spus un membru al bisericii.

Citeşte şi Povestea înfricoşătoare a CRIMINALULUI CANIBAL. Bărbatul a fost condamnat la 18 ani de închisoare FOTO

Cu toate acestea, gestul făcut de Sham a fost aspru criticat de politicienii locali și de mass-media. Unii dintre ei chiar a cerut arestarea sa, acuzându-l de ruinarea a nivelului educației în oraș și batjocoritor sentimentele religioase ale oamenilor.

Miluirea nu poate fi comodificată pentru că puteți seta doar un preț pe ea și a scos Duhul Sfânt la vânzare printr-un Dumnezeu ieftin și finit. Oricine vinde ceva pe baza faptului că acesta are puteri supranaturale trebuie să fie arestat pentru fraudă„, a scris un jurnalist local.

Chiar şi aşa, afacerea pare să fie foarte profitabilă şi oamenii se înghesuie să cumpere aceste produse care promit un viitor mai bun pentru copii.

Citeşte şi Hiperinflaţie în Zimbabwe: Trebuie să ai un munte de cash ca să-ţi iei un meniu la McDonald’s