Un proprietar și-a găsit casa devastată, după ce chiriașii au uitat ușa deschisă. Cât trebuie să scoată din buzunar pentru renovare

Un proprietar al unui apartament din estul Londrei a fost șocat să vadă ce s-a întâmplat cu apartamentul lui, după ce chiriașii au lăsat din greșeală ușa de la terasă deschisă.

12 sept. 2023, 20:41
Un proprietar și-a găsit casa devastată, după ce chiriașii au uitat ușa deschisă. Cât trebuie să scoată din buzunar pentru renovare

Un proprietar a rămas șocat când a văzut ce s-a întâmplat cu apartamentul lui. Fiind ușa deschisă, porumbeii au pătruns în casă și au făcut în mizerie în fiecare cameră, timp de patru săptămâni. Camera de zi și bucătăria au fost cele mai grav afectate. Bucătăria era acoperită de mizerie, iar prăjitorul de pâine, ceainicul, blatul și podeaua aproape că nu se mai observau. Canapelele, covorul și televizorul din sufragerie au fost distruse de păsări.

Citește și Noi alimente vor fi introduse pe lista celor cu prețul plafonat. Ministrul Agriculturii: „Ne dorim ca această măsură să fie prelungite”

Dezastrul găsit de un proprietar în casă după ce chiriașii au uitat ușa terasei întredeschisă

Când a văzut cât de mare era dezastrul, proprietarul locuinței a chemat experți de la London Network for Pest Solutions. El a recunoscut că ar fi trebuit să verifice proprietatea după ce a fost eliberată. Acum e nevoit să scoată din buzunar 15.000 de lire sterline pentru repararea stricăciunilor, potrivit DailyMail.

Specialistul care a intrat în apartament a fost nevoit să îmbrace un costum de protecție și două măști ca să nu simtă mirosul îngrozitor.

„Inspectorul nostru de porumbei a fost trimis în costum și cizme. El a spus că duhoarea era copleșitoare și că a trebuit să dubleze o mască, folosind atât o mască de praf, cât și o mască pentru purificarea aerului”, a declarat un reprezentant al companiei.

Citește și Bani de la Guvern pentru pensionari. Cine va beneficia de un ajutor între 300 şi 500 de lei în octombrie

Proprietarul trebuie să plătească aproximativ 15.000 de lire sterline pentru reparații, conform estimărilor. „Proprietatea va fi scoasă din funcțiune mai bine de o lună, timp în care este curățată, redecorată și mobilată”.