Un proxent a fost trimis să facă muncă în folosul comunităţii într-o şcoală gimnazială

Cinci proxeneți din Prahova au fost obligați să muncească în folosul comunității, patru dintre ei la Primăria din Comarnic, iar unul la Școala gimnazială din Bușteni, după ce au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru că au obligat tinere să se prostitueze. 

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 11:43
Un proxent a fost trimis să facă muncă în folosul comunităţii într-o şcoală gimnazială

Cei cinci, patru bărbați și o femeie, au fost găsiți vinovați pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism. Fiecare a fost condamnat la câte doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, dar și la câte 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Cei patru bărbați și tânăra au fost acuzaţi că au obligat mai multe tinere să se prostitueze, atât pe teritoriul României, dar şi în Austria.

Citeşte şi: Un şofer urmărit de poliţie a încercat să scape de cocaina în valoare de 30.000 de euro. Cum s-a făcut de râs FOTO

Instanța a decis ca trei dintre proxeneți să lucreze timp de două luni la Primăria din Comarnic, unul dintre ei va munci la Școala Gimnazială „Nestor Urechea” din Bușteni, iar tânăra va lucra tot la primărie, dar în comuna Cocorăștii Mislii.

Instanța a decis să confiște și o important sumă de bani, de peste 300.000 de euro, dar și un autoturism BMW, găsit în casa proxeneților la momentul perchezițiilor.