Un pugilist s-a sinucis după o ceartă cu iubita. Vezi gestul INCREDIBIL pe care l-a făcut înainte

Despre pugilişti se crede în general că sunt oameni foarte puternici, însă dacă în ring pot încasa mii de pumni şi totuşi să rămână în picioare, unii clachează când viaţa le aplică un upercut. Boxerul profesionist Lewis Pinto, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis, însă, după o ceartă cu iubita lui. Nu înainte, însă, de a-i trimite o fotografie cu el având ştreangul în jurul gâtului.

RomaniaTV.net
09 oct. 2012, 19:14
Un pugilist s-a sinucis după o ceartă cu iubita. Vezi gestul INCREDIBIL pe care l-a făcut înainte

Pugilistul britanic Lewis Pinto a fost găsit spânzurat într-un parc din Londra la începutul lunii iunie. Ancheta efectuată de autorităţi a scos la iveală detalii cutremurătoare. Se pare că, în ciuda aparenţelor, Lewis nu era deloc o fire puternică. În ultimii ani, tânărul intrase de mai multe ori în depresie şi a avut repetate tentative de sinucidere.

Cu o seară înainte de a-şi pune capăt zilelor, Lewis, care tocmai trecuse la profesionism şi era privit ca o mare speranţă a sportului cu mănuşi, se certase cu iubita lui, Natalie Lomas (20 de ani), şi fiecare şi-a văzut de drum. După câteva ore, între 3.00 şi 3.30, cei doi au mai vorbit la telefon şi şi-au trimis câteva mesaje, ultimul scris de Lewis fiind „Noapte bună şi la revedere”.

Tânăra a crezut că era un mesaj de despărţire trimis la supărare, numai că la câteva secunde Natalie a primit şi o fotografie în care Lewis apărea cu un ştreang în jurul gâtului. Cum într-un mesaj anterior Lewis îi spusese că era în drum spre Beddington Park, tânăra s-a panicat şi a anunţat imediat poliţia. Mai multe patrule au cercetat zona, dar nu au găsit nimic, aşa că lumea a plecat liniştită acasă. Din păcate, Lewis îi condusese însă pe o pistă falsă şi a fost găsit a doua zi în Roundshaw Park, unde îşi pusese capăt zilelor.

Ancheta a scos la iveală şi faptul că Lewis Pinto avea antecedente de sinucigaş, el având numeroase depresii şi ameninţând în repetate rânduri că îşi va pune capăt zilelor. În 2008, tânărul a ajuns la spital după ce s-a înjunghiat singur în stomac, într-o aparentă tentativă de sinucidere. Atunci le-a spus medicilor că nu mai voia să trăiască pentru că tocmai se despărţise de iubita lui, cu care avea o relaţie de trei ani.

Ulterior, Lewis a făcut tratament cu antidepresive şi ar fi trebuit să meargă la un psiholog, însă a refuzat această opţiune.

O vreme a fost, totuşi, mai bine, o cunoscuse şi pe Natalie, iar totul părea că merge pe un făgaş normal. Gândurile sinucigaşe i-au revenit însă în 2011, iar în luna august chiar a luat o supradoză de pastile care l-ar fi putut ucide. El le-a spus atunci psihiatrilor care s-au ocupat de el că a avut şi intenţia de a se spânzura, dar că nu a putut duce planul la îndeplinire. De această dată, Lewis nu s-a mai răzgândit în ultimul moment. Cadavrul lui a fost găsit atârnând într-un pom de o femeie care ieşise în parc pentru a-şi plimba căţelul.