Un puşcăriaş de la Penitenciarul Gherla şi-a dat foc la celulă

Un deținut din Penitenciarul Gherla şi-a incendiat celula. Bărbatul a dat foc unei pături şi unor haine pe care le avea în celulă. Gardienii au intervenit repede, iar un posibil dezastru a fost evitat. Acum se fac cercetări pentru a stabili cum a fost posibil ca acesta să aibă în celulă o brichetă.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 13:28
Un puşcăriaş de la Penitenciarul Gherla şi-a dat foc la celulă

„Incidentul a fost descoperit cu operativitate de către polițiștii de penitenciare aflați în serviciu și nu s-au înregistrat alte pagube materiale sau vătămarea deținutului. Conform procedurilor, deținutul a fost supus unui control medical, în urma căruia s-a constat că starea sa de sănătate este corespunzătoare .La nivel unității s-a demarat procedura de analiză a incidentului și urmează a se lua măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții penitenciarului, potrivit monitoruldecluj.ro.

Puşcăriaşul nu este la prima abatere. Anul trecut, acesta ar fi încercat să evadeze după ce a scobit zidul celulei. Autorităţile au aflat în timp util ceea ce bărbatul încerca să facă, astfel că au intervenit imediat.