Un puşti de 4 ani, maestru pe motor VIDEO

N-a învăţat bine să vorbească, dar este deja maestru pe motocicletă. La numai patru ani, Saşa este cel mai tânăr sportiv de enduro din România. De un an se antrenează pe dealurile din Buzău şi visează să devină campion înainte să se facă mare.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 13:33
Un puşti de 4 ani, maestru pe motor VIDEO

Saşa a moştenit pasiunea pentru sporturile extreme de la tatăl său. Încă de când a făcut primii paşi, le-a cerut părinţilor o motocicletă, iar când a împlinit 3 ani a şi primit una adevărată.

Saşa îşi cunoaşte deja motorul foarte bine şi ştie cum funcţionează. „Tipul de motocicletă este KTM. Este cam slabă, dar merge”, a explicat Saşa.

Dacă la început s-a antrenat pe un teren din spatele casei, acum se luptă cu dealurile din comuna Chiojdu. În tot ce face, Saşa este încurajat de tatăl său, care îi este şi antrenor şi prieten. „Am învăţat să merg pe motor de la o vârstă destul de înaintată şi încerc acum să îl fac pe el să înveţe cât mai multe la o vârstă cât mai fragedă”, a spus Roand Matasa, tatăl lui Saşa.

Pentru că nu are vârsta necesară pentru a se înscrie într-un concurs, Saşa continuă să se antreneze pe dealuri şi visează la o motocicletă nouă, mai puternică.