Un reputat medic veterinar a încetat din viaţă după o suferinţă îndelungată

Dr. Tamara Ionescu, unul dintre cei mai apreciaţi medici veterinari din Bucureşti, a încetat din viaţă după o grea suferință.

18 dec. 2021, 21:43
Un reputat medic veterinar a încetat din viaţă după o suferinţă îndelungată

Reputatul medic veterinar s-a luptat cu toate forţele cu o boală incurabilă. Vestea dispariţiei a fost dată de soţul ei, medicul veterinar Radu Ionescu. Dispariţia doctoriţei Tamara Ionescu a îndurerat întreaga breaslă.

Doctorița Tamara Ionescu era apreciată de cei care îi călcau pragul cabinetului ca un înger printre oameni, de o bunătate rară – dovadă fiind și faptul că, deși era grav bolnavă, ea mergea în continuare la clinică și își salva pacienții patrupezi. De asemenea, avea mereu o vorbă bună și o mângâiere de alinare pentru stăpânii de necuvântătoare care sufereau alături de aceștia.

Plecarea ei din această lume a șocat și comunitatea medicilor veterinari, Tamara Ionescu fiind un ecografist de excepție și un bun dascăl pentru medicii aflați la începuturile meseriei”, menționează sursa citată.

Citeste si A murit luptând să i se facă dreptate. Laura s-a stins la doar 21 de ani

Un înger a plecat între îngeri!„, este mesajul care însoţeşte fotografia doctoriţei pe pagina de Facebook a cabinetului veterinar la care activa.

Pe pagina de Facebook a cabinetului curg mesajele de condoleanţe ale celor care au cunoscut-o, mai cu seamă ale celor ale căror animăluţe erau tratate de doctoriţa Tamara Ionescu şi de soţul ei.

„Durere mare in sufletul meu. Prieteni de o viata.Ne-am ajutat unii pe altii cum am putut mai bine. E incredibil ce s-a intamplat. Drum lin in lumina, fata draga.Iar tie,Radu putere mare. DUMNEZEU SA O IERTE.”