Un reputat neurochirurg, răpus de coronavirus

Dr. Leonid Nagacevschi, medic neurochirurg în Republica Moldova, se alăture lungului şir de cadre medicale din întreaga lume răpuse de coronavirus. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 14:51
Un reputat neurochirurg, răpus de coronavirus

Încă un angajat medical din Republica Moldova a decedat după ce a fost răpus de noul Coronavirus. Dr. Nagacevschi este al 45-lea cadru medical răpus de noul virus în Republica Moldova. Acesta activa în calitate de neurochirurg la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, transmite Știri.md.

Vestea tristă a fost făcută chiar de administrația instituției, iar colegii de breaslă i-au adus un mesaj de condoleanțe.

Citeste si Suedia le recomandă vârstnicilor să nu se mai izoleze, chiar dacă infectările sunt în creştere

„Conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a medicului neurochirurg categorie superioară, Leonid Nagacevschi, care a activat la IMU 33 de ani, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19.

Îl cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. IMU a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegului nostru. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească„, au transmis colegii regretatului medic.